Op zoek naar een hovenier in Etten-Leur?

De wereld groener en de mens gelukkiger te maken door mooie, groene tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Dat is hoe je onze missie zou kunnen omschrijven.

Wat zijn jouw wensen in je tuin? Wil je ontzorgd worden met het onderhoud, een nieuwe tuin ontworpen hebben of je tuin opnieuw aanleggen? Geen taak is ons te min, bespreek het.

Heb jij wel eens willen genieten van het optimale tuingevoel?

Ontdek op deze pagina wat wij voor jou kunnen doen.

Op zoek naar een hovenier in Etten-Leur?

De wereld groener en de mens gelukkiger te maken door mooie, groene tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Dat is hoe je onze missie zou kunnen omschrijven.

Wat zijn jouw wensen in je tuin? Wil je ontzorgd worden met het onderhoud, een nieuwe tuin ontworpen hebben of je tuin opnieuw aanleggen? Geen taak is ons te min, bespreek het.

Heb jij wel eens willen genieten van het optimale tuingevoel?

Ontdek op deze pagina wat wij voor jou kunnen doen.

Een tuinontwerp laten maken

Jouw wensen, je gebruikseisen en je budget vormen de drie belangrijkste aspecten bij het ontwerpen van jouw tuin. Toch zijn dit niet alle punten die bekeken moeten worden...

De stijl en ligging van jouw woning zijn er namelijk ook twee.

Hebben we de bovengenoemde punten helder, dan gaan we aan de slag met een ontwerp dat hier naadloos op aansluit. In een gedegen plan komen we tot een creatief ontwerp dat aangevuld wordt met een gedetailleerd beplantingsplan. In dit ontwerp schenken we o.a. aandacht aan;

 • Een goede verhouding tussen beplanting en verharding;
 • Voldoende hoogte;
 • Voldoende privacy;
 • Niet meer onderhoud dan je zou willen.

Is dit tuinontwerp naar je wens en ben je blij verrast doordat het ontwerp binnen budgettering valt? Alles wat wij nodig hebben is jouw akkoord om aan de slag te gaan.

Wij hebben er zin in!

Tuinaanleg voor je tuin in Etten-Leur

De volgende stap is het opstellen van een werkomschrijvende offerte. Hierin leggen we de gemaakte afspraken vast waardoor er voor jou duidelijkheid onstaat wat er je precies te wachten staat en het verteld onze hoveniers tot in detail welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden.

Doordat we hoge kwaliteitsnormen hanteren in de tuinen die wij realiseren, geniet jij zo lang mogelijk van jouw investering. Onze gedreven medewerkers hebben een oog voor detail, werken nauwkeurig en laten de tuin elke dag netjes en opgeruimd achter.

Doordat we jouw tuin compleet zelf realiseren, heb jij één vast aanspreekpunt. Je ontvangt duidelijk rapportages over de voortgang en de nakoming van de gemaakte afspraken. Uiteindelijk zal ook jouw tuin opgeleverd worden. Samen controleren we of de tuin naar wens is en of de uitvoering volgens de gemaakte afspraken is afgerond.

Zelf meehelpen tijdens het aanleggen van jouw tuin is een optie. Geef aan wat je zelf wilt doen en wij plannen onze werkzaamheden er omheen. Samen maken we je droomtuin.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin is niet altijd nodig, er is ook altijd de optie om de huidige tuin te renoveren. Tijdens de planning van jouw renovatietuin kijken we samen naar de huidige staat van je tuin. Wat vind je fijn en wat is minder prettig? Wat kan weg uit de tuin en wat kan er hergebruikt worden op een andere plek?

Ook hierbij starten we met een gedegen tuinontwerp zodat we precies weten waardat wee naartoe werken.

Meehelpen met het renoveren van je tuin is geen probleem, samen bekijken we wat je wilt en kunt doen en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Tuinonderhoud uitbesteden

Een goed behoud van je tuin begint bij het juiste onderhoud en de juiste voedingsstoffen. Wil jij vooral genieten van je tuin en niet zo veel hoeven te werken in jouw tuin, dan bestaat er de mogelijkheid om je tuinonderhoud uit te besteden.

De specialisten van Visio Vireo helpen je graag met het onderhoud .Zij kunnen er zelfs voor zorgen dat je compleet ontzorgt wordt.

Een aantal mogelijkheden omtrent tuinonderhoud:

 • Advies bij problemen in je tuin;
 • Een onderhoudsplan laten opstellen waar je zelf mee aan de slag gaat;
 • Een jaarrond onderhoudscontract;
 • Een éénmalige onderhoudsbeurt.

Neem contact met ons op en ontdek welk type onderhoud het beste bij jou past.

Bedrijfstuin Etten-Leur en omgeving

Ben je opzoek naar de ideale bedrijfstuin die bij het imago van je bedrijf past? Laat ons meedenken.

De bedrijfstuin is alsware het visitekaartje van jouw bedrijf, jouw potentiéle klanten zien deze immers als eerst voordat ze je bedrijf binnenstappen. Maar de tuin is veel meer dan dat.

Een gpoede bedrijfstuin kan namelijk functioneel zijn door het ziekteverzuim van je medewerkers naar beneden te halen. Uit onderzoek heeft gebleken dat een bedrijfspand met wat groen eromheen zorgt voor een lager ziektverzuim.

Waar je o.a. aan kunt denken bij functies van een bedrijfstuin:

 • Parkeerplaatsen;
 • Zitgelegenheid;
 • Fietsenstalling;
 • Zwaar verkeer;
 • Regenwateropslag.

Uiteraard zijn niet enkel deze funcityes belangrijk. De tuin moet bij je bedrijfskarakter passen en de juiste uitstraling hebben.

Benieuwd hoe wij je bedrijfstuin vorm kunnen geven?

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

  Op zoek naar het optimale tuingevoel?
  Wij denken met je mee