Op zoek naar een hovenier in Breda?

Het is onze dagelijkse missie om mooie, groene tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Hier maken we de wereld groener van en de mens gelukkiger.

Kunnen we jou volledig ontzorgen met tuinonderhoud, een nieuwe tuin voor je ontwerpen of een tuin voor je aanleggen? Bij ons is alles bespreekbaar.

Het ultieme tuingevoel bij iedere tuineigenaar, dat is waar we naar streven. Wil jij dit gevoel ook ervaren? Ontdek op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen.

Op zoek naar een hovenier in Breda?

Het is onze dagelijkse missie om mooie, groene tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Hier maken we de wereld groener van en de mens gelukkiger.

Kunnen we jou volledig ontzorgen met tuinonderhoud, een nieuwe tuin voor je ontwerpen of een tuin voor je aanleggen? Bij ons is alles bespreekbaar.

Het ultieme tuingevoel bij iedere tuineigenaar, dat is waar we naar streven. Wil jij dit gevoel ook ervaren? Ontdek op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen.

Een tuinontwerp laten maken

Er zijn drie, belangrijke, aspecten waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van jouw tuin. We kijken naar je wensen, gebruikseisen en je budget. Naast deze aspecten houden we rekening met de stijl en ligging van je woning.

Wanneer bovenstaande helder is, gaan we aan de slag met het ontwerp. We komen tot een creatief en doordacht plan wat we aanvullen met een gedetailleerd beplantingsplan. Bij het ontwerp denken we aan de volgende vier aspecten:

 • Een goede verhouding tussen beplanting en verharding;
 • Voldoende hoogte;
 • Voldoende privacy;
 • Niet meer onderhoud dan je zou willen.

Spreekt het tuinontwerp je aan? Dan kunnen we aan de slag met het aanleggen van de tuin.

Tuinaanleg voor je tuin in Breda

Voor we starten met het aanleggen van je tuin, maken we eerst een werkomschrijvende offerte. Binnen deze offerte zijn alle afspraken vastgelegd, deze afspraken geven je duidelijkheid omtrent planning en werkzaamheden.

Om jou zo lang mogelijk te laten genieten van je investering, hanteren we hoge kwaliteitsnormen bij de realisatie van je tuin. We werken met degelijke, duurzame producten en constructies. Naast deze tastbare producten werken we met gedreven medewerkers die oog hebben voor detail, nauwkeurig werken en iedere dag de tuin opgeruimd achterlaten.

Aangezien we je tuin van begin tot eind kunnen realiseren, heb je tijdens het project één aanspreekpunt. Gedurende de aanleg ontvang je duidelijke rapportages over de voortgang en afspraken. Wanneer de tuin helemaal klaar is, ronden we het project af met een oplevering. We checken samen of alles naar wens is en uitgevoerd is conform de gemaakte afspraken.

Zelf meehelpen tijdens het aanleggen van jouw tuin is een optie. Geef aan wat je zelf wilt doen en wij plannen onze werkzaamheden er omheen. Samen maken we je droomtuin.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Naast het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin, kun je jouw tuin ook laten renoveren. Bij een renovatie kijken we samen naar je tuin. Wat vind je fijn, wat vind je minder prettig? We bepalen samen wat weggaat, wat blijft en wat we hergebruiken, maar dan op een andere plek.

Ook bij een tuinrenovatie maken we een tuinontwerp. Zo weten we precies waar we naartoe werken.

Wil je meehelpen met het renoveren van je tuin? Geen probleem, we kijken samen wat je kunt doen en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Tuinonderhoud uitbesteden

Goed onderhoud en de juiste voedingsstoffen zorgen voor het behoud van je tuin, waardoor jij vooral kunt genieten. Wil je een deel van je tuinonderhoud uitbesteden aan een specialist of compleet ontzorgt worden? Visio Vireo helpt je met het onderhouden van je tuin.

Een aantal mogelijkheden omtrent tuinonderhoud:

 • Advies bij problemen in je tuin;
 • Een onderhoudsplan laten opstellen waar je zelf mee aan de slag gaat;
 • Een jaarrond onderhoudscontract;
 • Een éénmalige onderhoudsbeurt.

Neem contact met ons op en ontdek welk type onderhoud het beste bij jou past.

Bedrijfstuin Breda en omgeving

Heb je een bedrijf in de buurt van Breda en ben je op zoek naar de ideale bedrijfstuin? We denken graag met je mee.

Een bedrijfstuin is meer dan een mooi visitekaartje. Deze tuin kan namelijk functioneel zijn, maar ook zorgen voor een lager ziekteverzuim bij je medewerkers. Het is namelijk bewezen dat een bedrijfspand met meer groen eromheen en een fijne tuin zorgt voor een lager ziekteverzuim.

Waar je o.a. aan kunt denken bij functies van een bedrijfstuin:

 • Parkeerplaatsen;
 • Zitgelegenheid;
 • Fietsenstalling;
 • Zwaar verkeer;
 • Regenwateropslag.

Naast deze functies is het belangrijk dat tuin past bij je bedrijfskarakter en de juiste uitstraling heeft.

Benieuwd hoe wij je bedrijfstuin vorm kunnen geven?

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

  Op zoek naar het optimale tuingevoel?
  Wij denken met je mee