Op zoek naar een hovenier in Roosendaal?

Al 20 jaar hebben we veel tuinbezitters gelukkig gemaakt door ze advies te geven, een tuinontwerp te maken en een tuin aan te leggen of te onderhouden. Het is, en blijft, onze dagelijkse missie om de wereld groener te maken en de mensen gelukkiger.

Ben jij op zoek naar een tuinontwerp dat bij jou past, wil je een tuin aan laten leggen of onderhoud uitbesteden? Maak kennis met Visio Vireo Tuinen om jouw droomtuin werkelijkheid te maken.

Op zoek naar een hovenier in Roosendaal?

Al 20 jaar hebben we veel tuinbezitters gelukkig gemaakt door ze advies te geven, een tuinontwerp te maken en een tuin aan te leggen of te onderhouden. Het is, en blijft, onze dagelijkse missie om de wereld groener te maken en de mensen gelukkiger.

Ben jij op zoek naar een tuinontwerp dat bij jou past, wil je een tuin aan laten leggen of onderhoud uitbesteden? Maak kennis met Visio Vireo Tuinen om jouw droomtuin werkelijkheid te maken.

Een tuinontwerp laten maken

Een goed tuinontwerp dat compleet bij je wensen past, daar kun je nog jaren van genieten. Dit is dan ook ons doel bij het maken van een tuinontwerp. We houden niet alleen rekening met je wensen, maar ook met je gebruikseisen, het budget, de stijl van de woning en de omgeving.

Wanneer we gaan schetsen, maken we een creatief en doordacht inrichtingsplan dat helemaal bij jou past, aangevuld met een gedetailleerd beplantingsplan.

Om jouw droomtuin te realiseren, gaan we altijd uit van de volgende vier basisvoorwaarden:

 • Een goede verhouding tussen beplanting en verharding;
 • Voldoende privacy;
 • We houden rekening met het onderhoud;
 • We zorgen voor voldoende hoogte.

Tuinaanleg voor je tuin in Roosendaal

Wanneer het tuinontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met een werkomschrijvende offerte. Binnen deze offerte leggen we o.a. alle afspraken vast.

Tijdens het aanleggen van de tuin werken we vakkundig en veilig en heb je één vast aanspreekpunt. We communiceren helder en regelmatig over de uitvoering. Je ontvang bijvoorbeeld rapportages over de voortgang en afspraken.

We willen dat je zo lang mogelijk profijt hebt van je investering. Dit realiseren we door hoge kwaliteitsnormen te hanteren en te kiezen voor duurzame producten en constructies. Daarnaast hebben onze medewerkers oog voor detail en werken ze netjes en nauwkeurig. Ook tijdens het aanleggen van je tuin, laten we je tuin iedere dag netjes en opgeruimd achter.

De tuinaanleg kunnen we compleet uit handen nemen, maar ook samen met jou verzorgen. Wil jij een gedeelte zelf doen en het specialistische werk aan ons overlaten? Geen probleem. Het uiteindelijke doel, jouw droomtuin, blijft het belangrijkste om naartoe te werken.

Wat als het klaar is? Dan lopen we samen met jou de tuin door. We controleren of alles is uitgevoerd conform de gemaakte afspraken.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Wil jij vanuit je huidige tuin bepaalde aspecten bewaren of hergebruiken? Dan realiseren we niet een geheel nieuwe tuin, maar kunnen we je tuin renoveren. Bij het renoveren van een tuin kunnen we gebruik maken van planten, verhardingen of tuinafscheidingen die reeds in de tuin aanwezig zijn.

Voor de renovatie maken we een plan, wat wil je behouden, wat kunnen we hergebruiken? Ook bij het renoveren van een tuin hoort een tuinontwerp waar jij blij van wordt.

Ben je tevreden met het ontwerp en de plannen die we samen gemaakt hebben? Dan gaan we aan de slag met het leegruimen van de tuin. Hierbij houden we uiteraard rekening met de elementen die we hergebruiken of laten staan.

Wanneer we klaar zijn met de renovatie lopen we samen je tuin door. Is alles zoals je gehoopt had en zoals we afgesproken hadden? Dan is het tijd om te genieten van jouw droomtuin.

Tuinonderhoud uitbesteden

Geniet jij van je droomtuin, maar iets minder van het onderhoud ervan? We kunnen je hierbij ondersteunen of het onderhoud compleet uit handen nemen.

Opties rondom tuinonderhoud van Visio Vireo Tuinen:

 • Ontvang advies rondom problemen in jouw tuin;
 • We stellen een onderhoudsplan voor je op, waar je zelf mee aan de slag kunt;
 • Complete ontzorging met een jaarrond onderhoudscontract;
 • Kies voor een éénmalige onderhoudsbeurt.

Goed onderhoud en de juiste bemesting, ze zorgen beiden voor het behoud van jouw droomtuin. Ontdek hoe we dit onderhoud (samen) kunnen aanpakken.

Bedrijfstuin Roosendaal en omgeving

Een bedrijfstuin is een visitekaartje voor je klanten en medewerkers. Dit zijn tenslotte de mensen die er dagelijks tegenaan kijken.

Niet iedere bedrijfstuin past zomaar bij je bedrijf. Je bedrijf, en de daarbij horende tuin, is uniek en heeft een passende uitstraling nodig. Een uitstraling die past bij je bedrijfskarakter en de geest van je onderneming ademt.

Bij het ontwerpen en inrichten van een bedrijfstuin is het belangrijk om rekening te houden met een groot aantal aspecten en wensen. Zo zijn bepaalde materialen en plantsoorten meer geschikt dan anderen en zijn praktische zaken als parkeerplaatsen, fietsenstalling, zitplekken, looppaden etc. goed om te bespreken.

Geen nood, we onderzoeken samen je wensen en laten niets aan het toeval over. We zorgen voor dé bedrijfstuin die het beste bij jou en je onderneming past.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

  Op zoek naar het optimale tuingevoel?
  Wij denken met je mee